Як отримати допуск до експлуатації вузла обліку теплової енергії?

Відповідно до вимог Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71, допуск до експлуатації вузлів обліку та регулювання теплової енергії відбувається з початком опалювального сезону робочою комісією, до складу якої входять представники метрологiчного центру ЦОВМ (ДП «Рівнестандартметрологія»), теплопостачального підприємства (ТОВ «Рівнетеплоенерго»), балансоутримувача будинку, а також спеціалізованої організації, що виконала монтажні роботи. Прийняття в експлуатацію та опломбування приладу обліку оформлюється відповідним актом.

Дії споживача щодо отримання допуску до експлуатації вузла обліку теплової енергії:

1. Звернутися до теплової інспекції ТОВ «Рівнетеплоенерго» за адресою вул. Д.Галицького, 27, каб. 203 щодо укладання Договору про надання послуг з прийняття вузла обліку.

2. Оплатити вартість послуг з прийняття вузла обліку.

3. З настанням опалювального сезону, дата початку якого визначається відповідним розпорядженням міського голови, звернутися на адресу ТОВ «Рівнетеплоенерго» щодо участі представника товариства в комісійному допуску вузла обліку теплової енергії (з обов’язковим зазначенням дати, часу та місця зустрічі).

УВАГА!!!
п. 7.2.31 Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж визначено, що виклик споживачем представника енергопостачальної організації та метрологічного центру ЦОВМ для оформлення допуску вузла обліку до експлуатації здійснюється не менше ніж за 5 днів до передбаченого дня оформлення вузла обліку, а рішення про допуск в експлуатацію має бути прийнято не пізніше ніж через 10 днів з моменту подання заявки споживачем.

Тел. для довідок:
(0362) 28-28-57, (0362) 43-38-52
Графік роботи:
Понеділок-Четвер 0800-1700
Обідня перерва 1200-1245

П’ятниця 0800-1600
Обідня перерва 1200-1300

Про підстави нарахування оплати за участь представників ТОВ «Рівнетеплоенерго» в робочій комісії по прийнятті в експлуатацію вузлів обліку теплової енергії