Про проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП

business_3_08

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 28 грудня 2017 року, схвалено проект постанови щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «Рівнетеплоенерго».

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє про проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «Рівнетеплоенерго».

Проект постанови НКРЕКП, разом з обґрунтовувальними матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет за посиланням http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/proekty_rishen/2017/proekt_451/proekt_451-29.12.2017.pdf.

Зауваження та пропозиції до оприлюднених документів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються включно до 30 січня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: geiko@nerc.gov.ua, vysotsky@nerc.gov.ua.

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «Рівнетеплоенерго» відбудеться 01 лютого 2018 року о 10:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, каб. 123.

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються включно до 30 січня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057.

Проект постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «Рівнетеплоенерго», обґрунтування та матеріали

Джерело: НКРЕКП