РІК ПІСЛЯ «24-го ЛЮТОГО»

1
Минув рік відтоді, як восьмирічна агресія росії проти України переросла в повномасштабну, жахливу і криваву війну. Той ранок 24-го лютого змінив все і всіх: людей, країну, економіку, стосунки між людьми. Цей рік був важким, але й важливим. Бо крім болю і втрат, ми всі зрозуміли свої справжні можливості. Колектив групи компаній «Укртепло» не став виключенням.
ЛЮДИ
Для бізнесу зазвичай прийнято у першу чергу говорити про економіку і гроші. Але ми, у першу чергу, хочемо сказати про людей.
Саме люди, працівники наших підприємств, втримали компанію на плаву. Щоденна робота, відповідальність і відданість дали змогу зберегти позиції і забезпечити тепло в оселях у зимовий період. Незважаючи на те, що частина наших кваліфікованих фахівців пішли захищати країну до лав ЗСУ. Нам їх вкрай не вистачало в найтяжчі моменти. Ми молимось, щоб всі вони повернулись на свої робочі місця живими і здоровими.
Але все ж цей рік не минув без важкої втрати. У боях з російськими загарбниками на Луганщині, загинув фінансовий аналітик компанії «Укртепло» та фінансовий директор підприємства «Рівнетеплоенерго» Ігор Набок. Молодий чоловік, прекрасний фахівець і душа колективу.
ДОПОМОГА
З перших днів повномасштабного вторгнення група компаній «Укртепло» робить все можливе для оборони країни та допомоги Збройним силам України.
Ми виготовляли протитанкові «їжаки» і «бандерівські смузі». Передали в ЗСУ автомобіль, а наші працівники за частину своєї зарплати двічі купували антидронові рушниці для наших військових.
ЕКОНОМІКА
Маріуполь це біль і втрата для всієї нашої країни. Квітуче сучасне місто окупанти перетворили на попіл.
Ще у 2019 році компанія «Укртепло» інвестувала близько 2 мільйонів євро у будівництво біогазової станції в Маріуполі. Її розмістили на полігоні твердих побутових відходів. Використовуючи газ, який виділяло сміттєзвалище, станція потужністю 1.2 мегавати виробляла близько 10 мільйонів кіловат/годин електроенергії на рік. Росіяни її знищили.
Однак незважаючи на війну, ми запустили у Рівному найбільшу на заході країни теплову генерацію на біопаливі. Тут же у Рівному запустили когенераційну установку потужністю 1 мегават для виробництва електроенергії. Створюємо весь економічний ланцюг від вирощування енергетичної верби і її переробки, до виробництва теплової енергії. Для зміцнення енергетичної безпеки нашої країни і забезпечення теплом українців.
Ми з оптимізмом дивимось у майбутнє. Віримо в перемогу наших Збройних сил! Та докладемо всіх зусиль на побудови сильної, заможної європейської України!

Відео:  https://fb.watch/iU3kc_oUoq/