На вулиці Романа Шухевича оновили тепломережу

Усі роботи на одній із найскладніших ділянок у рівненських тепловиків — позаду. Працівники теплопостачального підприємства закінчили заміну тепломережі в районі вулиці Романа Шухевича, 20 обласного центру.
Аварійний порив теплотраси, що стався іще в грудні торік, додав клопоту підприємству і певного дискомфорту споживачам. Через зношеність магістральної мережі теплопостачання, якій виповнилося чверть століття, п’ять багатоповерхівок у цьому районі залишилися тоді без опалення. Роботу ускладнювали не тільки несприятливі погодні умови, а й те, що тепломережа прокладена на п’ятиметровій глибині. Утім, працівники впоралися з ліквідацією пориву і за добу відновили теплопостачання до прилеглих будинків.
Натомість завершувати благоустрій території, 310 метрів квадратних якої довелося “перекроїти”, було недоцільним. Адже заміни потребували 45 метрів труб діаметром 273 мм, необхідно було облаштувати і оглядову теплову камеру для подальшого обстеження ділянки магістральної тепломережі.
Зробити Рівне комфортним прагне і наше підприємство, — зазначив директор ТОВ “Рівнетеплоенерго” Степан Коропецький. — Тільки осягнути весь комплекс робіт за один раз неможливо. Аби довести до ладу тепломережі, що дісталося нам у спадок, потрібно чимало затрат і зусиль.
Наразі працівники підприємства повністю завершили благоустрій на 38 успадкованих ділянках минулих і поточного років. Звісно, що підготовка до наступного опалювального сезону — у розпалі і попереду ще не одна планова чи позапланова заміна теплотраси. Тому ТОВ “Рівнетеплоенерго” перепрошує за незручності і звертається до усіх споживачів із розумінням поставитися до таких робіт, які виконуються задля якісного теплопостачання в їхніх оселях.

Фоторепортаж